serra88 Kizlar 16 haftada karin belli olur mu? Benimki daha minicik biraz bol giysem hayatta belli olmaz..😃sizlerin nasil?
Mrvsmt2502 serra88 7 ylık olana kadar karnım belli değildi bol gidiyprum iç karnınız genişse belli olmuyor pek bence bu daha iyi hiç çatlağım olmadı tabi önlemimide almıştım
semanur0456 serra88 6 aylık olana kadar karnım cok belli olmuyor benim de iç karnım mı geniş nedir karnım cok cıkmaz en güzeli çatlağımda olmamıştı olsa da sorun yok😀 can taşıyorum sonucta
Zeyneppx serra88 arkadaşımın 15 haftalıktı valla 8 aylık gibi göbeği nasıl çıkmıştı ben şok olmuştum kişiden kişiye değişiyo bence ya
lena1234 Kişisel ya benim de 14 henüz yok, arkadaşımın 6dan sonra çıktı vs vs ama biri 4tü vardı baya
Nur1806 serra88 ilk hamileliğimde 7.aya kadar bol giydiğimde belli olmuyordu. Bu ikinci hamileliğim 13.haftadayız belirginleşti bayağı
merimiri serra88 üstüme oturan bir kıyafet giysem bariz belli sivri 15+2 deyim ama bol gömlek vesaire giysem çok belli değil
Mervenr00 serra88 7.ayıma girdim halâ bol giyinince belli olmuyor 😂 çok çıkmadı karnım hâlâ ama kişiden kişiye değişir tabikiii
yaasemin serra88 12 haftaya giriyorum 5 aylık gibi göbek var ikinci gebelik ve göbeğimin çıkmasına bayılıyorum ☺☺
deniizz_ serra88 16. Haftadym aşırı olmasa da belirgin yani fazla su içtiğim için daha çok şişiyor gün içinde sabah uyanınca o kadar belli olmuyor bol giyince hiç belli olmuyor 🥰😂
Dunja serra88 benim de hiç anlaşılmıyor ya. Hala aynı pantolonlarımı giyinmeye devam ediyorum. 15+6’dayım. Henüz 1 kilo almışım sanıyorum onun da etkisi var.
Dml991 serra88 valla benim karnım çıkıverdi 15 haftada ilk hamileliğimde karın falan yoktu bu haftalarda ama ikincide baya var doğum yaklaştıkça nolcam diye bi düşündürğyo 🥸