Lovelovebaby Hanımlar 11+2 deyim ama hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Halsiz ve isteksizim çok. Yediğim sofrayı bile kaç saat sonra topluyorum . Benim gibi olan var mı
Zeyneppx Lovelovebaby ayy yarın tam 13 haftalık olacağım 12 ye kadar aynıydım valla evi bok götürdü resmen ama şuan enerjiğim 😂 prilam a başlayınca bulantımda gitti
biranne__ Lovelovebaby haftan erken ya ondan canım normal vücut alışmaya çalışıyor ben sürekli uyuyordum o haftalarda
Lovelovebaby Zeyneppx valla evi en son ne zaman süpürdüm sildim bilmiyorum. Bir robot çalıştırıyorum arada onuda yapamadım kaç haftadır. Oturduğum yerde kalmak istiyorum😖😖😖😖😖😖
gmz10 Ben de aynıydım, hareket etmek istemiyordu canım. Ama geçiyormuş gerçekten enerjik olunan dönem varmış. Benim 16. Haftaları buldu ama enerjim geri geldi.
Ays-0 Zeyneppx ikili taramada doktor erkeğe benzetti net cinsiyet için 5 nisanı bekliyorum canım senin belli mi ☺️
Zeyneppx Ays-0 senin az kalmış 🥰benimde önce yüzde 60 kız dedi sonra çıkıntı gördü erkek dedi bende 20 nisanda gideceğim 🥰 günler geçmiyoooo
Ays-0 Zeyneppx bende direkt pipi vardı 😂 doktor değişebilir dedi evet zaman geçmiyor gerçekten, en son 15 Mart’ta gittim 5 nisana az aldı şükür 😂