Seysey61 hepoyleolurzaten__ bazen bana da öyle oluyor gözlerim doluyor adamı görünce. Gece kalkıp kontrol ediyorum nefesini kafayı yedik 😂
Emel_34 hepoyleolurzaten__ bende kocamı gördükçe mıdem bulanıyordu çok şükür atlattık yoksa sureklı trıplenıyordu😅😅
hepoyleolurzaten__ busduuk1914 😂 ahahah bir çılgınlık yapıp deneyebilirsin bebeğimin canı çekti dersin
hepoyleolurzaten__ Seysey61 😂 ahahah Benim kontrol etmeme gerek yok bütün gece horladıgı için yaşam belirtisi veriyo
Zeyneppx hepoyleolurzaten__ bende bazen çok sinirleniyorum her hareketi batıyo bazen de pamuk gibi sarasım geliyo🤣🤣
Seysey61 hepoyleolurzaten__ ahahshah horlamayan koca yoktur alışmış kadın vardır bende horlamadığı zaman panik oluyorum 😂
hepoyleolurzaten__ Zeyneppx aynen benimde aynı duygu degisimlerim oluyor işteyken çok özlüyorum eve geldiğinde ilk 1 saat özlemim devam ediyor ondan sonra nanay😂
hepoyleolurzaten__ Maviss718 benim 11 haftama kadar devam etti ondan sonra geçti iğnesi daha etkili ama
Maviss718 hepoyleolurzaten__ canım iğnesinide kullanıyorum inşallah benimde geçer 10+4üm şuan bakalım kaç haftalıkken başlamıştı
Dilara_0 Sermec27 ay bu rüyalar hiç çekilmez oldu benim koca da beni aldatiyordu kaç sefer rüyamda. Gece uyandigimda boğmak isterdim rüyada olsa olsun canım bı aldatıyor muyuz 😂