Selothatun Asgrd27 minder almak istemiyorsanız içini battaniye ile destekleyebilirsiniz. Çünkü çok minikler bellerinde boşluk kalmaması gerekiyor
cakebabe Asgrd27 doktorlar minder almayı önermiyorlar zaten annelik iç güdüsü ile rahat edemez diye düşünüyoruz ama öyle değil
BabyAta Asgrd27 puseti içine ekstra hiç bir şeye gerek yok onlar zaten Yenidoğanlar için üretiliyor. Kim çıkarttı da ticarete döktü bu puset minderini bilmiyorum 😂 pusetler yanmaz kumaştan üretilmiştir araba Allah korusun bir şey olduğunda ama siz onun üzerine bir şey koyduğunuzda bu özelliğin bir önemi kalmıyor
cakebabe Selothatun aslında öyle olması gerekiyor minder ya da battaniye sağlıksız maalesef doktorlar da önermiyor zaten düşününce ana kucakları da aynı şekilde bel boşluğa gelecek şeklinde
mutlubibekleyis ben de çok önerilmiyor diye duymuştum o yüzden olabildiğince ince bir şey almaya çalıştım, trendyoldan beşikçibekir mağazasından müslin takım almıştım yaz bebeği olacak diye hem minderi ince hem örtüsü ince.
bahocum Asgrd27 zaten uzmanlar pusetin içine bir şey önermiyorlar. Zaten vücutlarına uygun üretiliyor. Ben almadım