Nur1806 Trimesterin kapısını aralamış bulunuyoruz🙃 hâlâ devam eden sabah bulantılarım, halsizliğim var 🥶 cinsiyetimiz geçen hafta belli oldu şükür🌼 Birde büyümek için acele eden bir göbüş var 🤰 Sizlerde durumlar nasıl hanımlar?😊
teachervera Nur1806 Üçüncü hamileliğim 😀😀😀mide bulantısı aşırı var sabah öğlen akşam gece. Asla yemek yemiyorum. Hiç halim yok ama 2 buçuk ve 15 aylık iki çocuğum var onlara bakmak zorundayım tek başıma. Zor geçiyor. Cinsiyet geçen hafta gittim göremedi doktor.
Nur1806 teachervera Allah kolaylık versin 🌼ben oğlumun hamileliğimde hiç bu kadar bulantı yaşamadım ama ikinci beni mafetti😬 normalde hiç sivilcem çıkmaz her yerim sivilce oldu aşırı halsizlik öğrendik ki kızmış🌸
Nur1806 Zeliha-16 ağrı tek taraflıysa rahim büyüdüğü için diyorlar ama şiddetliyse bayağı bence bi git kontrole
Zeyneppx Nur1806 çok şükür sıkıntı yok hiç, çok güzel gidiyor şimdilik 🥰 bulantım geçti şükür. Senin nasıl gidiyor🥰
Zeyno21e Benimde 12+4 çok halsizim sürekli uyuyasim geliyor ve iş yapasım gelmiyor cinsiyet daha belli değil
Nur1806 Zeyno21e 2.trimesterle geçiyor diyorlar inşallah hepimiz enerjimize kavuşuruz en kısa zamanda😬
Bir_nazenin01 Lütfen bana da dua edin 1 hafta önce düşürdüm bebeğimi şuan olsaydı 12+4 olacaktık çok üzülüyorum kendimi hala toparlayamadım 🥺🤲🏻
Zeyneppx Bir_nazenin01 canım benim. Rabbim sabır versin çok üzüldüm Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin inşallah
Bir_nazenin01 Zeliha-16 kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendik dünyam başıma yıkıldı doktor perde den şüphelendi 3 ay sonra hsg çekileceğim dualarınıza talibim 🤲🏻