etonur Kızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm adet tarihimi 1 gün geçti merak ettiğim şu tutunmamis olsaydı adet tarihimde mı adet olurdum yoksa ilaçlar gecikme yapar mı kafamda deli sorular
PinkyJelly etonur progestan kullandığım sürece adet olmamıştım ben. Bırakınca bikaç gün içinde oluyorsun. Kan verip ona göre ilaç bırakırsın ama umarım pozitiftir 😍
Ysmnpmk etonur ilk transferimde tam adet tarihimde adet olmuştum tutmamisti bu 2. Transferim ve bugün adet tarihim testimde pozitif çok şükür 🤲darısı başına inşallah pozitiftir seninkide
etonur PinkyJelly ilk transferimde adet günümde olmuştum diye hatırlıyorum ama bilemedim hayırlısı olsun inşallah
etonur Ysmnpmk inşallah canım bende ilk transferimde adet günümde hastalandım dün olmam lazımdı olmadım ama korkuyorum bı yandanda ilaçlar gecikme yapıyorsa diye
Ysmnpmk etonur ilk günler benimde hicbirseyim yoktu canım 6.gunde falan başladı adet sancım olmaya belim aşırı agriyodu halada ağrıyor
etonur Ysmnpmk benim bide yatıyorum ya kalkarken göğüslerim aşırı acıyo ama biraz dolanıp oturunca o acı geciyo sendede böyle bişey oldumu
Ysmnpmk etonur gogsumun sadece yanları hafif ağrıyor dokununca o kadar canım ama öyle çok çok acıma yok yani oturup kalkarkende bir sorun yok
Ysmnpmk etonur dua edicem canım inşallah bide bol bol Meryem suresi dinle 😍☺️bende şuan açıp açıp dinliyorum dua ediyorum Rabbime 🤲💕