Bigsecret3 Tugba_turk46 doğrudur canım benim ben bunların hiçbirini yaşamıyorum Allah inşallah şifanı verir bir evlat sahibi olursun 🙏🏻
Smbemdy Bigsecret3 esin baktirsin o zaman canim sonra sende bir jinekolojik muayene ol. Sezeryan dogumdan sonra boyle sorun yasayanlar var cevremde..
Bigsecret3 Sevvalll42 ya ben vakti ve zamanının olduğunu düşünüyorum ansızın gelecek gibi hissediyorum çünkü zaten dediğiniz gibi henüz bir sene yeni doğdu bir dahaki gebeliğe vücut kendini hemen hazirlayamayabilir.
ZeynepDuru17 Bigsecret3 takma canım kafana nasip ne zaman sa rababim ozaman nasip eder gönlünce olsun inşallah canım
-37- İnşallah bu ay bizde gebelik düşünüyoruz.ilk defa deneyeceğiz inşallah sağlıkla her şey yolunda gider.tuhaf bir heyecan var içimde🙈hayır olsun inşallah 🥰
Bigsecret3 emir_01 üzülme bebişim rabbim mutlaka nasip edecektir senin için hayırlı vakit eni iyi o bilir unutma geciktiriyorsa güzelleştiriyordur🩷
Bigsecret3 OnlyBaby kız valla bende düşünmeyi bıraktım 🤣 sonra dedim bunca korunmasız şey nere gidiyor acep 😂
Bigsecret3 OnlyBaby düzenli adet de oluyorum . Sen olmuyor musun? Genelde bu soğan suyunu o şekilde kullanıldığını duydum ama tabii farklı yönde kullanılıyorsa bilmiyorum.