Dbdmr Arkadaşlar merhana Diyarbakırda yaşayıp doğumunu özelde yapacak arkadaşlarım fiyat araştırmasına başlayacağım da nasıldır fiyatlar, hastane temizliği, hemşireler, ilgi alaka. Bilgileşelim🤍
gulsenmstf Dbdmr Genesis de Fatma hoca vardı ona dgum yaptım 3 yıl önce gayet temiz ve ilgililerdi smdi burcu imreye gidiyorum fiyatı mesai dışı 17 bin küsur mesai içi 14 kurum indiirmi bize asker eşim 11 kusure geliyo dediler
nurhuma17 Genesis de burcu imre var kuzenim dogum yapmıştı kaç 2 yıl önce ama fiyat bilmiyorum prensesler gibi bakıldı valla doktoru özellikle Cook başarılı bir bayan
Sessizlik-21 gulsenmstf gulsenmstf burcu hanim iyimi hemsireler iyimi bnde doktor hastane aramasindayim 27haftaligimda
BerivanLina Ben her iki dogumumu dunya park hastanesinde yaptm. Bu sene normal dogum ucreti 6 bin sezeryan 9 bin dediler. Celebi hocaya gidiyorum ondan memnunum ama dogum salonundaki ebe ve hemsirelerden her iki dogumumda da memnun kalmadim. Hele ilk dogumumda dikisleri yapan ebeyle tartismistik.😅 Hic unutmam o kadar sinirlerimi bozdu ki dikislerimi atarken ona ins hamile kalir normal dogum yaparsin dedim o da bana sezeryan olurum nie normal dogum yapim dedi 😅😅