Gulseren-85 Hanımlar beşik önerileriniz neler ay çok kararsızım anne yanımı park yatakmi ben mobilya çok seviyorum ama kullanislimi bilemedim kararsızım öneri lütfen
ZeynepDuru17 Gulseren-85 ben 1500 sipariş verdim keten çok güzel hem üzerinde sineklik şeysi var kapatiyorsun öneririm Trendyol da var
Gizem9688 Ben ahsap besik alacagim diye gittim cunku daha guzel evet. Ama evimiz kira ve kucuk. Hem yatak odamiza sığmayacakti hem de allah nasip eder de kendi evimizi alabilirsek direkt montessori buyuk yatakla oda yapar uzun sure kullanirim diye dusunup park besik aldim. Kendi evimizi alamazsak da su an cocuk odamizi misafir odasi olarak kullaniyoruz. Orda 1.5 kisilik bazamiz var. Ona iki tane yan korumalik takip beşikten cikinca direkt buyuk yataga geciririm dedim. Park besigimiz kanz sleepy side plus
Nrsn-1 Park yatak harika bişey. Mobilya da kullandım rahat edemedim park yatak aldım, 2 yaşına kadar da kullandım. Park yatak hafif rahat, ben şehir şehir gezdirdim park yatagı, kapandığında Kücücük kalıyor