BebekHrcn Suleertugral şurada bekleyeyim ben de Instagram’da bir sürü sayfa var ama hangisinin kumaşı nasıl bilemiyorum belki bir tavsiyesi olan çıkar
BabyAta Suleertugral urasbebetasarimdan aldım cok çok memnun kaldım kumaş kalitesi nakış kalitesi kusursuzdu.  @BebekHrcn
Imcea Ben 1 ay önce butikbebecikden yaptırdım (((Instagram’da)))kumaşı falan cok guzel pamuk……naylon falan değil yumuşacık tavsiye ederim.hemde cok uygun fiyatı
busesssssss Imcea ya az önce yazdımda dediğiniz yere penye diyor emin olamadım yeri falan iyimi pamuklu olsa daha iyi değilmi? görseldekiyle gelen aynı mı yani yıkayınca falan solma oldumu fiyatı az geldi bana 11 parcaya cünkü
Suleertugral Imcea çok iyi değil mi fiyatı bana sadece tulum şapka ve battaniye için o fiyatı verdiler
Suleertugral Sonunda karar verdim kızlar Rakun diye bir sayfadan söyledim gelince burada da paylaşırım
Suleertugral Buseirgit henüz gelmedi tasarımını 13ündr ileteceklerini söylemişlerdi henüz tasarımı iletmediler 🥰
Buseirgit Suleertugral geldiği zaman rica etsem bizimle de paylaşır mısınız ? Özellikle kumaşı nasıl?
tuzlulimoon Suleertugral ben de bu sayfadan aldım çok güzel geldi ürünler. Muhtemelen bayram yoğunluğuna denk geldiği için gecikme olmuştur yoksa benim siparişlerim söyledikleri tarihten 5 gün önce elimdeydi
tuzlulimoon Buseirgit ben bonetli tulum ve yastık aldım kumaşı gayet güzel güvenebilirsiniz ama fotoğraf eklemeyi bilmiyorum
Suleertugral Buseirgit gelince bende iletirim isterseniz tasarımları iletirm bugün görüştüm onayladık
OzgeKaya İnstagram butikbebecik sayfasından yaptırdım, indirimi hala devam ediyor 10 parça 600 tl🌸 yumuşacık kumaşı ve baskısı çok kaliteli. Memnun kaldım öneririm😊