Snnddhbdbdnr Kızlar Doğuma giderken pijama takımı mı olmalı yoksa , elbise gecelik mi ? Yoksa ikisini de mi koymam lazım çantama 🙇♀️🙇♀️🙇♀️
Melissnil Snnddhbdbdnr Ben önden düğmeli lohusa seti aldım cnm. Bi tane de yine önden düğmeli pijama takımı koydum. Emzirirken rahat olur die.
prensleriminannesii Snnddhbdbdnr ben hem gecelik hem pijama koymuştum. Gecelikte daha rahat ettim sezeryan olduğu için
KlncA Snnddhbdbdnr ben ikisini de koyacağım cnm nolur nolmaz 2 takım pijama 1 tane de gecelik düşünüyorum 👍🏻
Englishteacher Ben bitane gecelik aldım nolur nolmaz diye suwende çok uygun pahalı bişey almak istemezseniz mağazalarında daha çok çeşit var 60-70 gibi bi fiyatı vardı geceliğin. 2 3 tane de önden düğmeli pijama koyucam
momof3 Snnddhbdbdnr güzel şık bir pijama koymuştum Doğumdan sonra giydim bide yedek koymuştum ihtiyaç olmadı bile 😌 Ama siz bilirsiniz.Gecelik pek rahat olmaz diye düşünüyorum ben pijamayla rahat etmiştim
Drucelis Göğüs kısmı düğmeli 2 gecelik 1 sabahlık koydum çantama. Bide yürümeye kalkacam ya hastanede bacaklar çok üşüyomuş valla geceliğin altından bi pijama altı koydum onu giyecem.gecelikler uzun olduğu için alttan az görünecek pijama amann napim görünürse görünsün bnm üşümem işime gelmez diyorum hehe biraz rüküş olacam yürürken bide depent bez giyeceğiz ya o potluk yapıyormuş kalçayı kapatan bi hırka alacam üstüme yürümeye kalktığımda ay tam rüküş olacam ahahha kendime güldüm şuan
Snnddhbdbdnr Drucelis hahahahah 😂😂 Giyemem herhalde yaa Bekar iken hastahane de Doğum yapan kadınları koridor da görünce hiç mi özenmemişler ay falan derdim 😂 Sanırım son dakika bizde öyle olacagız
Elifnurgl ben de 2 tane lohusa pijama koydum.. ama sezeryan olacak iseniz eger gecelik daha rahat olacaktir
Drucelis Snnddhbdbdnr makyajım olacakkkk ve saçım maşalı olcekkk üst paris alt arka mahalle ;)) yatakta yatarken alt taraf kapalı olck pike ile zaten sadece yürümeye kalktığımda görünecek alttaki pijama onuda pek takmıyom
Snnddhbdbdnr Drucelis sezeryan mı olacak normal mi Valla bende ya öncesinde bi fön bi makyaj yaptırırım yada çıkınca hemen hastahane de yaptırırım 🥳 salya sümük kalmak istemiyorum
Drucelis Snnddhbdbdnr sezaryen olacağım cnm makyajsız ve maşasız durmam orda zaten solgun olacaz o kdr gel3n giden olcek azcuk bakımlı olak beeaahh ;))