Minnosaannee 3 evladım var en küçüğü yaza 3 yaşına giricek büyükler biri 8 diğeri 10 yaşında. Oruç tutuyorum ve reglim 2 gün gecikti ki asla gecikmez her ay 2 gün erken olurdum . Ramazanda gecikme mümkün mü. 11 yıldır evliyim ilk defa ramazanda geciktim. Her yıl oruç tutuyorum diye erken olurdum . Lütfen içimi rahatlatin. Çok korkuyorum . Bu yaz tayinciyiz . Sağlık sorunlarım var hiç istemedim. Çok güzel de dikkat ediyorduk. Yoktur deyin oructan olabilir diyin . Üstelik bu ay içinde hem emar hem röntgen çektirdim farklı günlerde. İlaç falan kullandım ramazanın başında. Çok tedirginim. İnşallah yoktur varsa bile ilaç ve radyasyon yüzünden çok tedirgin oluyorum. Haa bu arada kasik ve bel ağrısı çekiyorum goguslerim de hassasiyet var . Neyin nesi bu . Regli oldum olucam diyorum her dakika koşup bakıyorum yok. Bugün aile hekimine gidip kan vericem. Allah rızası için dua eder misiniz hayırlısı olması için. Gebelik varsa bile sağlıklı sorunsuz olsun diye
Selothatun Minnosaannee Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin inşallah 🤲🏻 stres yapmayın bu ay oruçtan dolayı geciken arkadaşlarım var. En kesin kan tahlilinde belli olur tabiki
Ezel16 Minnosaannee Mevsimsel gecikme olabilir, kullandığınız ilaçlar gecikme yapabilir belki stresli bir dönem geçirdiniz o etkilemiş olabilir vücudumuz robot değil sonuçta oluyor bazen böyle şeyler 😊 Ama siz bizden vücudunuzu daha iyi tanıyan kişisiniz kan tahlili vermek en mantıklısı.. Herşey gönlünüzce olsun 🤲🏻
tubaysima Minnosaannee stres oldukça gelesi varsa bile gelmiyor benim de öyle 8 gün gecikmişti kan verin kafanız rahat olsun
Dlntkesn Çok çaresiz bi msj 🥹 Allah’ım hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin biz ne yaparsak yapalım olacakların önüne geçemiyoruz. Allah kalbine göre versin. Gebelik varsa da hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼 test yap rahatla bence hızlı test
yelizoo İnşallah Rabbim gönlüne göre verir ama şu konuda için rahat olsun benimki plansız beklenmedik bir gebelik ve mr röntgen antidepresan antibiyotik ve fizik tedaviler aldığım dönem hamileymisim bende çok korktum her gittiğimde bebekde bir problem varmı diye sormaktan heyecanını yaşayamadım yasatamadim eşimede. Çok şükür şuan çok sağlıklı bir gebelik geçiriyorum Rabbim koruyunca koruyor içiniz rahat olsun🥰
Guclu_anne Minnosaannee Gebeliğin ilk bir ayı yni henüz haberimizin olmadığı dönem ya hep ya hiç kuralı oluyormuş. Yani bebeğe zararı olabilecek şeyler ya gebeliği tamamen sonlandırıyormuş yada hiç zararı olmuyormuş. Sonraki aylarda kalıcı veya geçici zarar bırakıyormuş. O konudan tedirgin olmayın inşaAllah
Minnosaannee Guclu_anne evet bunu bende bugün internette biraz araştırma yapınca okudum teşekkür ederim 💜
Seymamemektar Minnosaannee Allah hayırlısını versin canım alacak nefesi varsa herşeye rağmen geliyor istediğin kadar korun. Ama radyasyon ilaç vs daha ilk birkaç gün birkaç haftada etkilemiyor bunlar bebeği merak etme zaten etkilenirse bile çok çok yeni olduğu için vücut tutunmasına izin vermiyor daha sen gebeliği fark etmeden regli ile birlikte atılıyor tutunduysa etkilenmemiştir için rahat olsun daha büyük oldupunda tutuntuktan sonra maruz kaldığında bebek etkilenebilir olumsuz sonuçları olabilir ama gebelik varsa bile daha çok çok başındayken maruz kaldığı için etkilenmemiştir için rahat olsun. En hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun senin için inşallah varlığı yokluğu açısından.
Busraoz Minnosaannee Evet genelde düşüyor e nabıza. Sanırım ertesi güne anca düşüyormuş sağlık ocağında verince.
Eceninannesii Minnosaannee ayy inanın çok sevindim ,gözünüz aydın olsun ….☺️ Yaşadığınız stresi ,mesajları okurken derinden hissettim …Ama oruç kaynaklı gecikme yaşamış olabilirsiniz ,ben de hep öyle olurdu ,sağlıklı günler 🌸