deryaa45 Kızlar inşallah 2 Nisanda sezaryen olacağım tavsiyelerinizi bekliyorum 🙏🏼🥹 Sezaryen sonrası kahve için diyorlar hangi kahveyi götürmeliyim? Kayısı hoşafı da yapacağım gaz kolay çıkıyor mu
GuzelMelegimm deryaa45 nescafe klasik içebilirsin. Gaz içinde hoşaf yerine rezene ve kimyon götürebilirsin hoşaf gaz yapar gaz çıkartmaz. Ve ennn önemlisi bol bol hareket. Ayağa kalktıktan sonra bebeği emzirme için otur sadece. Sürekli yürü
Mutlumomm deryaa45 ben 2si1 arada olan kahvelerden içtim şekersiz baş ağrısına iyi geldi hoşaf içtim bol bol gaz kolay çıkıyor lavaboya kolay gidiyorsun
Elazx deryaa45 kaçıncı haftadasin şuan ne zaman aldın bende bugün gidicrm 36+2 hastalığım 2.ci sezeryanim insalah gün verir agrilarimda var
deryaa45 GuzelMelegimm hoşaf konusunda yanılmışım demek ki kayısı hoşafı yazmış burada herkes tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler
umena GuzelMelegimm hoşaf nasıl gaz yapıp çıkartmıyor ben onun sayesinde Allah ne verdiyse yani dbxnxhxb belki size yaramamıştır
deryaa45 teacher-mom21 sormayın hala uyuyamadım 4.5 da lavaboya kalktım daha da gözüme uyku girmedi 🥺 Birbirimize bol bol dua edelim sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah❤️
deryaa45 Elazx ben 37+4 oldum bugün dün kontrole gittim günü planladık çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤍
deryaa45 BeyzaByz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize🥰 Bende çok heyecanlıyım hemde stresliyim düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor 🥹
teacher-mom21 Elazx ikiside gel dedi kararsızım bebeğim makat pozisyonun da ve çift rahimliyim diye sezeryan
Zeyasln deryaa45 öncelikli hayırlı olsun sağ salim kavuşun 🥰 doktorum sade nescafe içmemi söyledi 2 bardak öyle yaptım hiç baş ağrısı çekmedim tavsiye ederim
GuzelMelegimm deryaa45 valla hoşaf yediğim gün gazdan aşırı rahatsız oluyorum. Yine de siz bilirsiniz. Kayısı erik v. S bunlar gaz yapan şeyler
Zeyasln deryaa45 ay inanın okdr detaylı hatırlamıyorum benim acil olduğu için eşim cafeden alıp gelmişti ama sanırım sade olandı direk sadece nescafeydi çok acıydı çünkü hatta ondan sonra şekersiz içmeye başlamıştım kahveyi şekeri 😅