3prenses1prens Bir kaç saat sonra bebeğime kavusuyorum Rabbim tez zamanda isteyene bebek nasip etsin hamilelerin de sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Emosclb 3prenses1prens rabbim kolaylaştırsın inşallah hayırlı doğumun olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin 🤲🏻🫶🏻
Bekledigimmucizemm 3prenses1prens ayy çok heyecanlı sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizde cuma günü kavuşuyoruz allahın izniyle hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp eve gelelim kolay doğumlarımız olsun inşallah
3prenses1prens 06_hb06 Emosclb kahvesever__ deryaa45 @Bekledigimmucizemm hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çok şükür bebeğim doğdu yanimda minnoşum sezeryan oldum hiçbir sıkıntım yok onunla ilgili ama aynı anda göbek fıtığı ameliyatı da oldum o beni biraz yordu sadece ama hemen ayaklandim herkes sağlıkla kucağına alsın minigini inşallah
deryaa45 3prenses1prens maşallah geçmiş olsun bize de kolay doğumlar nasip olsun inşallah❤️ sezaryen sonrası önerebileceğiniz bir şey var mı çabuk toparlamak için
3prenses1prens deryaa45 inanın heyecan yapacak bir durum yok hep olumlu düşünün ve uyuşuklugunuz gecee geçmez yürüyün tek ihtiyacınız kendinize güvenmek