Bebekbeklrkn Kızlar hep konuşurduk hamilelikte varmı burda olan nasıl gidiyor bebekler kaç günlük oldu duygulanıyorum uygulamaya girince hep burdan sorar konuşurduk merak ettiklerimizi şimdi bebekli uykusuz anne olarak devam ❤️
happymuti Bebekbeklrkn 28 günlük oldu bebeğim 29 şubatta doğdu şu zamana kadar uykusuzluk kötüydü 2 gecedir hastanede yatıyorum bebeğim evde ondan ayrı geçmiyor keşke yanında olsam uykusuz kalsam çok özledim 🥺
A12_S07 Bebekbeklrkn 42 günlük olduk gaz sorunu var Biogaia damla aldık asla işe yaramadı çocuk ıkınıp kendini sıkıyo
Opheliaxxx Bebekbeklrkn mart anneleri de doğurdu valla happy kids e sorular soruyoruk artık ama burayı da bırakamıyorum 9 ay sizle burda vakit geçirdim. Bebeğim 13 günlük benim daha hafif ağrı sızılarım oluyo henüz lohusayım kendime dikkat etmeye çalışıyorum iyiym ama bazen de bi duygusallaşıyorum ağlayasım geliyo hormonlardan sanırım 😂
Melisamuhammed_2007 Mart annesi olucakken Ocak annesi olmami sağlayan aceleci minigimle devam ediyoruz 65 gündür; acısıyla tatlısıyla uykusuzluk yorgunluk kimi zaman çaresizlik ve stresde olsa birazcık herşeye değiyor.
Bebekbeklrkn Melisamuhammed_2007 Sağlığı yerinde olsunda canları sağ olsun varsın biz uykusuz kalalım🥺
Bebekbeklrkn A12_S07 Bencede fayda etmiyor gaz problemine bizde aynıyız canım ne zaman biticek bu gaz ıkınıp kızarıyor ağlıyor
Bebekbeklrkn Minigiim-vebenn52 Bizde 49 günlük olduk nasıl biraz daha iyi mi uykular vs gazı var çok zor
Bebekbeklrkn Minigiim-vebenn52 maşallah büyüyorlar ama bizide yoruyorlar minikler canları sağ olsun 😘
happymuti Minigiim-vebenn52 safra kesesi taşı varmış enfeksiyon oluncada ağrıdan duramadım ameliyat olacam
gncglozclk Bebekbeklrkn 74 günlük olduk cidden zaman su gibi ne ara oldu anlamadım 😂 hapy kisdeyim genelde artık basta alısmadım sımdı seviyorum 😂