Babyycutee Kızlar 18 haftalık oldum 2 gündür sanki 30 haftalık gibiyim çok ağırlaştım ve gece uyuyamıyorum genştal bölgemin üzerinde çok baskı var ve çok sertleşti karnım durmadan WC ye çıkıyorum neden olur acaba
Meryoss Babyycutee bende 17+5 aynı durum bendede var sadece bende mi diye merak ediyodum bu haftalarda sık idrara çıkma olur mu ya ama cikiyorum
Babyycutee Meryoss vallahi çıkmaktan bu saat oldu uyuyamadım kötü hissetim kendimi bu arada bende 17+6 bi gün varmış aramızda
Aslanidikut Babyycutee 16 haftalık baskı fln değilde tuvalete gidip duruyorum baskı yapıyor heralde devamlı idrarım var gibi gidip geliyorum dha önce ki hamileliklerimde yaşamadım ama bunda tuvaletten çıkamıyorum
Babyycutee Aslanidikut aynen öyle 2. Gebelik ama hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum tecrübesiz hissetim kendimi ne yapacağımı bilemedim
Zeyyno_ Babyycutee Valla ben hamileleigimi öğrendiğimde beri DHA şık cikmaya başladım lavaboya ama bu baskı meselesi ve yemek yedikten sonra ki rahatsızlık bu iki haftadr felan var 🤔
Zeyyno_ Babyycutee Bence genel bı durum korkulacak bişey değildir yani benm ikinci gebeligim ilkinde sonlara doğru olmuştu bu baskılar bu gebeligimde şimdiden başladı
tugeyli Babyycutee bende aynı şikayetle dün dr a gittim şkizlere hamileyim bebegin biri aşagıya inmiş hissettiğim baskı oymus ama sizinki nedendir bilemiyorum 🥺 cogul gebelik benimki çünkü