lLavinia Kızlar 15 haftalık cinsiyet öğrenen oldu mu?çatlıycam ya çok merak ediyorum 🥹🥹Bugün doktor kontrolüm var öğrenebilirmiyim net bir de çikolata yemek hareketlendiriyor diyorlar pek sevmiyorum çikolata ona göre yiyeceğim🤭🤭🤭
zmra12 lLavinia 12 haftalık iken gittim kıza benziyor dedi bir hafta sonraya randevu verdi yarın tekrar gideceğim 😍
Anonim189 Bende 15 haftalıkken geçen hafta öğrendim. Doktora girmeden çikolata yedim ve kefir içtim çok yaramaz bir oğlun olacak bence çikolata etkisinden yerinde durmuyordu fotoğraf bile alamadıkk😂
lLavinia ZeynepDuru17 işte bundan korkuyorum 🤣🤣 meraktan çatlarım herhalde nasıl durdunuz🤣🤣 sağlıkla gelsin 💓🥹
elifodabasi35 Doktorum 11 haftalıkkrn tahminim var ama söylemicem çok erken dedi 13 te söyledi suan 27 haftadayız erkek bebek ❤️
ZeynepDuru17 lLavinia vala mecbur durdum ya catlamazsin canım bişi olmaz ortadan ikiye ayrılır sin tobestafrullah 😂😂 amin inşallah cümlemizin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim 🥰🙄
lLavinia zmra12 ay inşallah ben de yarın öğreneceğim🥹🥹 bir de sonradan değişme gibi şeyler de çok okudum inşallah net bir şekilde öğreniriz 🤭 siz de haber edin 🥰🥰
zmra12 lLavinia ederim tabiki sizde söyleyin ama erkek olunca zaten çok erken görünüyor kız büyük ihtimalle sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🙏😍
lLavinia Alpsmommm teşekkür ederim evet ya devlet geç söylüyor :( inşallah ben de öğreneceğim bakalım💓🥰
Mikrofon0 lLavinia bende o haftalarda öğrendim ama özel ve devlet fark ediyor genel de devlet söylemiyor ben de tatlı yiyip gittim doktorum istediğin kadar ye keyfi istemezse dönmez demişti görene kadar baya çile çektik 😂 nazlı çıktı hanfendi 😂
Fatma2123 lLavinia mevye suyu iç canım doktorun yanina cikolta yemiştim ben bizimki uyuyordu doktor meyve suyu iç 5 dk sonra gel dedi hareket etti sonra😀