Betullkaratass Aminealeyna 24 olucam ağustosta ilk gebelik 32+2 haftalık mayısta doğum inşallah sizin
Moommyyy Yaşları görünce şok olmam peki :) aceleniz ne de bu kadar erkencisiniz bana göre çocukken çocuk yapmış çoğu kişi nasıl baş ettiniz anlayamıyorum😞❤️
Betullkaratass Moommyyy ileri de ananen mi bu kadın denmesini istemem 😅😅 şbide en güzel yıllar gençken bunu yaşamak 30 yaşında çocuğu ne yapalım vücut gençken de doğuma daha uyumlu
Aminealeyna Betullkaratass 25 im bende 4 yaşında kızım var Amine Defne ikinci kızım yolda 31+0 Nil mira olucak oda
Moommyyy Betullkaratass sizin gene iyi canım 19 yaş 20 yaş nedir ben o zaman kendimi zaten çocuk gibi hatırlıyorum 😂
Betullkaratass Moommyyy birazcık küçük o yaşlar şu zamana bakılınca bir de ortamlar anne adayları adapte değil önceden bu kadar değildi ortalık yine valla
Betullkaratass Moommyyy belki aile sorunlarından falan evleniliyor cahillikle çocuk oluyor olabilir herkes anne baba olmamalı bence yaş önemli değil sorumluluğu maddi manevi biraz zorlayıcı bence
Moommyyy Betullkaratass tabikide demek istediğim o zaten çocuk sorumluluğu çok fazla bunu çocuk yaşta kaldırmak bence zordur ben şahsen çok zorlanırdım şu an ki böyleyse 20 yaşında ki beni hiç düşünemiyorum bile , cahil anne baba çok var malesef