Betullkaratass ilk oğlumda 39+4 gunluktu ilk olduğu için bilmiyorum tabiki doktor ne zaman derse o zaman gidiyorum gittim ve sadece iki cm acilmam vardı haftası geldiği için yatış yaptılar üç gün sancı odasında kaldım beşyüz kişinin içinde devlet hastanesine gitmiştim gelen doğurdu gitti bende tık yok tabi aynı zamanda suni veriyorlar ama işlemiyor . Üçüncü günün sonunda artık geldi oğlum iki saat çektim sadece 6 da şiddetli sancım başladı 8 de kucağıma almıştım . Kızım 34 haftalık prameture doğdu oğlum tombisti kucağımda taşımaktan herşeyim normal gitsede kızım erken oldu . Evde suyum geldi . Hastaneye gittim ciğer geliştirici felan yaptılar ama gelişimi güzel olduğu için şükür ki kuveze felan alınmamışti 2.300 gram doğdu 1.800 ile hastaneden çıkmıştık . Şimdi üçüncü çocuğumuz oğlumu bekliyorum . Bunda da iki gündür karnimda ağrılar var ama biz ayak ağrısı deriz sanırım yaklaştık sona doğru ondan . Sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ne zaman gelirse bakalm . Sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah bebislerimiz . Erken olursa diye tereddütlerim var inşallah zamanında gelir . Hayrlisi bakalim . Tabiki her bünye bir değil her insan bir olamaz . Herkesin kendine has doğumları var . Rabbim bir avazda kurtulanlardan eylesin ins