sudes16 Yenidoğan için bebek losyonu mu bebek yağı mı almalıyım ve marka önerileriniz var mı memnun kaldığınız🥰🥰
nurcan05 sudes16 ablam losyon kullan dedi bana aldım uni baby daha bebeğim doğmadı o pudra kullanmadı hiç bebeklerine hastanedende bana pişik için bepanthol verdiler ablama sordum o da bende kullandım dedi kullanırsın
bebisliozlem sudes16 bebek yağını önermiyorlar canım bende hem buradaki annelerin hemde internetteki tavsiyelere bakarak mustela aldım inşallah memnun kalırız 🥰
gulsozel sudes16 ben de buradaki tecrübeli annelerimin önerisiyle mustela losyon aldım. Bebek yağını yenidoğan da tıkanıklık yaptığı için önermiyorlar artık losyon alın mutlaka
Rumeysacelikk46 Bebek yağını yenidoğan da doktorlar önermiyorlar , ciltte tıkanıklı yaptığı ve maalesef kimyasal madde bulundurduğu için
bebisliozlem nurcan05 @sudes16 bende fitne fesat fücur kuzenimin tavsiyesiyle sudocrem aldım ama bepanthol alıcam sudocremi de nemlendirici gibi kendime kullanmayı düşünüyorum.
nurcan05 sudes16 araştırıp alabilirsiniz her şeyin içeriği temiz değil diyorlar annelerde kendine göre artık alıp deneyerek kullanıyor
nurcan05 bebisliozlem 🤣🤣 valla ablam onu unuttu bana demeyi galiba hastanede nst ye girince üçtür hemşire hastalara ucretsiz dağıtıyor sağlık bakanlığı yollamış galiba hastaneye ablama dedim o da evet kullanırsın dedi
_Tazeanne bebisliozlem hahahaha bende fitne fucur kuzenimin önerisiyle aldım onu 😂 değiştiricem galiba
Cigdemnida5 bebisliozlem aaa neden bende sudocrem aldım iyi değilmi bana da eltim söyledi bide kocaman aldım🤦🏻♀️
bebisliozlem _Tazeanne hadi onu geçtim deterjan,şampuan evde Dalin var görümcemden kalma onu kullancaz dedi yedim şu an inandık,inandık