MelodyFairy Her zaman yaptığım gibi yaptım ama sanırım olmadı 👎 tam emmemiş idrarı 🥲negatif burdan döner mi acaba 😮💨regl üzerinden henüz 25 gün geçti Pcoda var günümü bilmiyorum Göğüs hassasiyeti var birde beyaz akıntım
Sena_aa MelodyFairy sanki çok çok hafif bir çizgi var bence bi kaş gün daha bekle çok yeni gibi duruyor yine umutlandırmak istemem ama canım biraz daha bekle inşaAllah rabbim gönlüne göre verir ❤️
rumeysa_mom MelodyFairy ben ikinci çizgiyi mi görüyorum bana mı öyle geliyor 🫣🫣 ayyy bir heyecan yaptım şimdi ne zaman yaptın kuşum hemen mi çıktı 🥹❤️🩹
Ervazengin01 MelodyFairy Tek çizik var benimde öyle böyle olmuştu gebe değildim. Bu testte gebe isen direk çıkıyor diye biliyorum
Guclu_anne MelodyFairy Hatta belki bu yaptiğiniz test belirginleşmiş bile olabilir. Adete kaç gün var. 6-7 gün var gibi.
MelodyFairy Kubra001111 bu ay eğer 30 günde olacaksam 25. Gün bugün işte 🥹🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️birde dediğim belirtiler var ya aşırı göğüs hassasiyeti beyaz akıntı bel ağrısı ve karnım da garip
MelodyFairy zmra12 canım daha çok erken normalde düzenim belli değil ama erken bence 25. Günündeyim henüz adet üzerinden geçen süre bu 🥹korkuyorum birde artık üzülmekten ya of nasip tabi ama ister istemez insan üzülüyor
Kubra001111 MelodyFairy yani bence olmasa net tek çizgi çıkar bembeyaz olur ama bunda hafif golge gibi ikinci çizgiyi görüyorum canım inşallah vardır yaaa gelsin artık mujdemiz