t_turkan_2 Zeliha21_ sizde son adet ne zaman birde kalp atişi duyuldumu ? Gözünüz aydın bende 4 transfer edildi beta 1400 lerde acaba kese kalp atimi görünürmü bugün kontrolüm var
Nur1806 Cglglr beta 1000 küsürken görünür demişti doktor 6 haftalıkken keseyi görmüştüm 7 haftalıkken de kalp atışını duymuştum
Maviss718 zubeyde21A merhaba benimde rahimim ters hiç lekelenme yda kanama yaşadınızmı hamilelikte birde karından ultrasonla görünmüyor alttan bakması lazım ters olduğu için kaç haftalıkken göründü karından
zubeyde21A Maviss718 12. haftaya kadar lekelenme yaşadım iğne kullandim ama miyomum var ondan olabilir ters rahimle lekelenmenin ilgisi olduğunu düşünmüyorum karından 6.hafta kese göründü
Deletedmom_89 4 haftada alttan baktı bana sanırım kilodan görünmez diye baktı sormamıştım boş bir kese görünüyordu bende küçücük ama mesela yurt dışında 8.haftadan önce bakmıyorlarmis öyle duymuştum
AsELinAnneSi__ Cglglr 3000 civarında karından göruruz demişti 6 haftalıkken göründü betaya tekrar bakmadı sağlıkla gelsin inşallah 💐
Aslanmomy BebekHrcn bende bugün gittim 6 hafta kalp atışını duymadım erken değilmi daha bundan önce 1 düşük olmuştu Allah herkesin evladını bağışlasın bende bebeğimin kalp atışını duyarım inşallah
Minik122020 Aslanmomy bende gecen hafta 6 haftalık dı kese gordum yarın randrvum var ınsallah bebegimi gorurum size ne dedş
Aslanmomy Minik122020 6 haftalık kese büyük bebek henüz yok haftaya gel dedi erkenmiş sanırım ama bazıları 6. Haftadada duyabiliyor
Ayse3536 Cglglr betaya bakılmadı 6. Haftadayken doktora gittim o şekilde gördüm öncesinde bilmiyordum