_cansu Arkadaşlar gerçekten böyle mi çileğe dokunma ciğer yeme kahve içme çok yorum alıyorum bu şekilde siz ne düşünüyorsunuz 😅
Pamuk _cansu Yediğim çileğin haddi hesabı yok.Evin önünde ki kedilere de hergun ciğer atıyorum.Oglum kaymak gibi😂
Aysemm44 _cansu Çilek ve ciğer doğru oğlumda leke oldu 😂ciğer yemedm ama dograrken vücuduma değdi leke var 😂
nurcan05 _cansu ciğer yemem normalde de ama çilek her gün yiyorum çok güzel 😋😋 bizim mahallede küçük bir kız vardı burnunda çilek gibi bir şey vardı doktor büyüyünce ameliyatla alcaz demiş annesi çilek mi yememiş dokunmuş mu orasını tam hatırlamıyorum 😅
Buseirgit _cansu bende aşırı çilek yiyorum oğlum doğunca inşallah leke olmaz küçük kızıma hamileyken yemiştim yüzünde hafif kırmızılık var
Amine_Sultan Ciğere dokunmamız gerekiyormuş ama canımız çok çekerse yiyebilirmişiz ben çilekte çok yiyorum inşallah birşey olmaz😀
nurcan05 _cansu olsun kız çok tatlıydı zaten çilek kız diyorduk hem ameliyatıda varmış bosverin bol bol yiyelim 🤣🤣
nurcan05 _cansu valla napim o yasak bu yasak canım ne istiyorsa yedim doğurcam artık inşallah kızım kaymak gibi olur benimde 🥰
metemom_ _cansu bende de çok fazla doğum lekesi var ama bebeğimde olursa şaşırmam hiç 6 tane belirgin doğum lekem var 😂