Moonfaced sutlukahve ilk hamileliğimde karpuz aşermiştim gözümü kapatıp yediğimi hayal ediyodum karpuz istiyorum diye ağlamıştım aşerme böyle bişey şuan 2. Hamileliğim hiç bişey aşermedim henüz
sutlukahve Moonfaced insan yaşamayınca anlayamıyor ve değişik geliyor 🙄 sağlıkla kucağına al inşallah bebişini 🙏
Ezel16 Aysegul166 Öyle ama karpuzun çıkma zamanına daha çok var mevsiminde diyorsanız o yüzden dedim 😊 Keşke eriklerde olsa manavda 😢
Gzmyldz sutlukahve 16 haftalık olduk daha öğrenemedim ya 14 hfatalikkken gittim kendini göstermiyordu
cakebabe sutlukahve ay bende aynı ya gün içinde hiç aklıma gelmedi ama geçenlerde rüyamda nutellalı baklava yedim ıyy diye uyandım rüyamfa gördüğümü bile canım istemedi 😂
Zehraargan sutlukahve Hamilelikte istahim azalmıştı mide bulantısından da bir şey yiyemiyordum zaten canım hiç istemiyorduu
AycinGozuacik Aysegul166 hangi ildesiniz biz istanbul bahçelievlerdeyiz burda gördüm bugün kavun karpuz çıkmıştı. Gelebilen canı çeken hamişlere duyrulur 🌸
Aysegul166 AycinGozuacik hangi şehirde olduğumu bende bilmiyorum ki iş gereği hergün başka şehirdeyiz 😢
AycinGozuacik Herkeste olmuyor aşerme. Bende de sadece bir kere oldu allahtan mevsiminde birşey istemistim. Hemen aldık. Karlı kış filmi izliyorduk eşimle ay dedim kestane olsada yesek. Ertesi gün bulduk hemen yedim. O kadar başkasa bişi aşermedim. 🩵