Instauser Kızlar pazar günü sezaryen doğumum oldu. Doktor bantı çarşamba günü çıkarabilirsin dedi. Nasıl çıkaracağımı anlattı ama hiç hatırlayamıyorum. 🥹 gece gece aklıma takıldı. Siz nasıl çıkarttınız? Yapmam gereken özel bir şey var mı?
Leylus Instauser ay unuttum canim ya 😭 yavas yavas crksen aciyormuiyice bi ogren bakalım öyle yap gözün aydın cok gecmis olsun
Kbr-05 Instauser doktorum kendi çıkardı benim, kendiniz de yapabilirsiniz ya da eşiniz de yapabilir normal bi bantı söker gibi sökeceksiniz siz uzanın eşiniz bi eliyle kenardan karnınızı tutup diğer eliyle sökebilir
pamukannesi25 Instauser benim doktor çat diye sökmüştü ama acımamıştı kendim çekemezdim acıya dayanıklıyım ama kendime yapamam bişey 😄 acımıyo zaten
Blackkcat Instauser canım bende 19gün önce doğum yaptım,benimkini hemşire hastaneden çıkmadan çıkardı normal pat diye çekti pansuman yapıp sprey sıktı,ğstüne gazlı bez koydu ama sen evde koymazsın dedi o kadar
Instauser Leylus yarın denicem eğer çok acırsa sağlıkocapına gidiyim diyorum. Çok sağol canım benim 🌸🙏🏽
Aysecan0335 Acımamıştı benim kendim yavaşça çıkarmıştım kurumuştur illaki zaten çıkarınca bi rahtlama olmuştu hatta o anlık
Aymirac Instauser doktorum bir hafta sonra kendisi çıkarttı valla sprey sıktı üstüne çıkarttı tekrar sorey sıktı