Eltim doğum yaptı biz doğum gerçekleştiğini düşünerek hastaneye gittik evine gidilmez altınımızı takıp dönelim dedik mesafemiz de 2 saat kadar uzak ama henüz suni sancı çekiyordu. Eltimin annesi, kaynanam ve eşi yanındaydı sonradan eşimin amcası ve eşi geldi onlarda hastaymış ona rağmen geldiler neyse bebek doğduktan sonra herkes bebeğe yapıştı amcası kulağına ezan okumaya çalıştı kayınvalidem babasından önce atladı bebeğe. Videoya çekip millete göndermeleri de cabası benim çok hassas noktam gerçekten o gün laf sokmaktan başka elimden bişey gelmedi sanırım bi ben kucağıma almadım😂 uyarıp strese sokmak istemedim sütü falan gider diye yazık kendi canının derdindeydi. Bende şuan hamileyim eşimin ailesi 2 saatlik uzaklıkta hiç çağırmasam sadece eşim ve kendi ailem olsa eşim kendini yanlız hisseder mi diye düşünüyorum onu da üzmek istemem ama ailesi biraz abartıyor benim bebeğimin de herkesin kucağında gezmesini istemiyorum ama eşim için çağırcam galiba kafam çok karışık 🫠 doktorlara tembih etmek geldi aklıma bebek hassas anne baba dışında kimse kucağına fazla almasın gibi gelip uyarsalar iyi olur 😂