BARUTCU06 Merhaba kızlar Ankara da olup detaylı ultrason için devlet hastanesine gittiniz mi buralar nerelerdi ve kaç dk inceleme yapıldı. Asıl sorum etlik sehır hastanesinde perınatoloji bölümü var galiba oraya gideniniz var mı? Kaç dk sürdü
Busraa23 BARUTCU06 ben gidiyorum perinatoloji bölümü riskli gebelik oluyor yani 10 dakika sürüyor genelde
Kayraninannesiii BARUTCU06 ben etlik şehir hastanesi perinatoloji takipliyim ama daha detayliya cok var 3hazirana gün verdiler bilmiyorum ustte kalsin
Mavi-elif BARUTCU06 ben etlik şehirde yaptırdım bi 20 dkka baktı önce bebeğin pozisyonundan dolayı bazı organlarını görmedi bi yürüyüş yap gel dedi yürüdüm geldim bidaha baktı yine dönmemişti bebek bidaha yürüdüm geldim yine baktı 10 dkka daha güzel inceledi
Dileksudegokce Kayraninannesiii Merhaba ben de etlik şehir hastanesi perinatoloji takipliyim. Hangi doktordasınız acaba
Escylnn Detaylı ultrasonu bildiğim kadarıyla randevu alınan yerde yapılıyor perinatolji bölümünde değil
BARUTCU06 Escylnn perinatolojı ya da radyoloji bakıyor ben ilk gebeliğimde radyolojiye gıtmıstım o zaman etlik şehir daha açılmamıştı Zübeyde hanima gittim ama memnun kalmadım 3 dk anca sürdü normal ultrason takiplerim bile 5 dk sürüyor nerdeyse . O yüzden acaba perınotoli varsa etlikte oraya mı gitsem demiştim
nanay BARUTCU06 detayli ultrason randevusunu erken haftalarda veriyorlar 21 haftada radyoloji bakiyor benimkinde risk gorunce perinatolojiye gonderdi
nanay Escylnn ben pek memnun kalmadim acikcasi kalbinde sikinti gorduler apar topar cocuk kardiyolojisine gonderdi etlik zubeyde hanima herhangi bir sikinti cikmadi bosuna korkuttular beni
melek77_ Ben de bu soruyu merak ediyordum. Bana 30.nisan için etlikte radyolojiden randevu verdiler ama tam içime sinmiyor daha önce tecrübesi olan bir arkadaşımız keşke bizi aydınlatsa
Kayraninannesiii Dileksudegokce merhaba her seferinde farkli bi doktor oluyor Şevki Çelene aliyorum randevuyu ama kendisi olmuyo kime uygun randevu varsa oyle aliyorum