Yusragezer Kızlar 33 haftadayım ama sıcaktan gebericem neredeyse kombi falan da açık değil evde duşta bile sıcak su kullanamıyorum dolap suyu içiyorum hep benim gibi olan anneler var mı acaba
Temmuzmucizesi26 Yusragezer geceleri resmen yorgan dışında yatıyorum. Evde full kısakollu ile geziyorum gerçekten bende çok sıcaklıyorum 34. Haftadayım
YldrmNUR Yusragezer geceleri iç çamaşırları ile yatıyorum sıcaktan. Bende sıcak suyla duş alamam ılık suyla duş alırım ayağımda hiç çorap olmaz. Sıcağı zaten sevmem bi de ekstradan ateş basıyor
Missprincess Yusragezer ya siz böyleyseniz biz napalım? Doğum Eylül de. Tam yaz sıcağında karnımız burnumuzda olacak 😫
Yusragezer Sumruhazal benim doktorum kendini ve bebeği şoka sokacak şekilde soğuk suya girme dedi ona uyuyorum ılıktan soğuğa gidiyorum alıştırarak
Yusragezer YldrmNUR kesinlikle bende aynı ama hamile kime sorsam üşüyorlar bende mi anormallik diye düşünmeye başlamıştım
Yusragezer Seysey61 al benden de o kadar tesettürlüyüm dışarı çıkmak bile istemiyorum artık başımı bağlayınca bayılacak gibi oluyorum.
Hilaldabaan Yusragezer 32. Haftamdayim ama menopoza girmiş kadınlar gibiyim sürekli sıcak basıyor iki iş yapmaya gelmiyor kan ter içinde kalıyorum sürekli duş almak istiyorum 🥹