2205 Merhaba Üsküdar Zeynep Kamil Hastanesi Detaylı ultrason için perinatolojiden bir türlü randevu bulamadım alan var mı saat kaçta açılıyor
3_oglan_annesi 2205 saat sabh on gibi acliyo ama bu ara acilmz bayram tatili falan giriyo araya bayram ortası gibi sistem açılır siz yine de her sabh bakın
Dh52 2205 detaylı ultrason yapılmıyormuş doktor bugün bana o şekilde bilgi verdi kaldırılmış detaylı ultrason devlette artık yapılıyor mu bilmiyorum araştır dedi
_Eliffm 2205 ben aldım sabah saat 10sa aciliyo 2 3 dakikaya bitiyo her gün açılmıyo ben e haftada alabildim
3_oglan_annesi 2205 rica ederim ama dedigm gibi bayram tatili girdi araya bnde iki haftadr bakiyrm yok artık bı sure
2205 Dh52 bende gittiğimde bana randevu al dediler ordan anlayamadım zaten bi hastane yapıyordu büyük ihtimal onu da yapmıcaklar artık
_Eliffm Dh52 ben 2 hafta önce yaptirdim gebeliğim risklide değil özelde takibim 1 kere 12 haftalıkken gitmiştim Zeynep Kamil kadın doğuma alabildim ben zor oldu ama randevu almm 3 hafta sürdü
Dh52 _Eliffm yeni verilen karar dedi bilmiyorum belki önceki randevuları yaparlar ama yeni randevu vermiyorlar