Monbuse İlk defa ovulasyon testi yapıyorum, ne anlama geliyor çok kırmızı değil gibi sanki tecrübelerinizi aktarabilir misiniz lütfen
sweetmom_ Monbuse canım daha pik olmamış muhtemelen 1-2 güne olur sen devam et testlerine. İkisi kıpkırmızı olunca pik oluyor o zaman değerlendirin.
Monbuse Serapbozcan ayy maşallah ☺️ 1.5 yıl yasmin ile korundum 2 aydır korunmasız birlikte oluyorum. Doktorum 1 yıl beklememiz gerekiyor dedi.
Kubra_ytlk00 Serapbozcan kaç ay bu testler den yaptın ben de geçen ay yaptım olmadı maalesef bu ay tekrardan deniyicem
Monbuse sweetmom_ pko var dedi doktorum, folik asit başladım birinci kutu henüz bitmedi ilk aydan tutar mi sizce
Merve-metin Kızlar benim ovülasyon testime de bakabilir misiniz bugün pik olacak galiba öyle gözüküyor dün gece eve çok geç gittim dünü değerlendiremedim ama bugün pik olur heralde dimi @Sevvalll42 @Bbk88 sweetmom_ 
sweetmom_ Merve-metin aynen. Sen bugünü değerlendir ve ondan sonra da gün aşırı olsun bence. Umarım bu ay güzel haberler alırsınız.