Merymee Ozgis1s bacak arasında bir doluluk var bence erkek ama bilemedim kızı nasıl tahmin etti doktorunuz
Ozgis1s Merymee %80 kız demişti sonra ki hafta gittiğimde erkeğe benzetti ama bebiş bacak arasını göstermedi baya uğraştık erkekte olabilir dedi. Bende bilmiyorum artık nasıl neye bakarak bu tahminleri söyledi 😂
Ozgis1s @Merymee @esraeses @ulku_9797 Kızlar siz bildiniz erkek 😂 @Zehross03 @Ebrarabla_06 @melike81_ @Hcygllllll @ZeynepDuru17 Sizde kız demiştiniz ama çok haklısınız doktor bile %80 kız demişti bizim bebiş erkek çıktı 😂 Hepinize teşekkürler tekrardan 🥰
ZeynepDuru17 Ozgis1s vala çift kale maç yapmış bebek bize gol atmış yanılmışız sağlık olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah tek temennimiz o canım 🤣🤣❤️
Merymee Ozgis1s ben hiç anlamam siyah beyaz kağıtta nub vs bana kız diyen de vardı erkek diyen de ama sizin bebeğiniz çok güzel poz vermiş annecim ben erkeğim diye bağırıyor yani. Renkli de baya belli oluyor, 3 erkek çocuktan sonra görebiliyorum 😅
Ozgis1s ZeynepDuru17 aynen öyle canım benim tam bir yaramaz olcak belli 😂 amiiiin hepimizin inşallah 🥰
Ozgis1s 1bebe1meow sence o kocaman şey pipisi mi düşün bakalım kordon mu yoksa 😂 erkek oluyor zaten ama pipi ayrı onu gördük biz 😂
Ozgis1s Merymee ahahhaha bende ilk onu gördüğümde pipisi sanmıştım ama o kordonuymuş doktor da güldü bana hatta o pipi için çok büyük dedi 😂 o yüzden bizde bu gafta öğrendik bacaklarını açtı bu sefer ve gerçek pipiyi gördük 😂
ZeynepDuru17 Ozgis1s banada öyle dediler canım benim ilk kız dediler sonra erkek çıktı yaramaz olacaklar belli ki 🤣❤️
1bebe1meow Ozgis1s tatlım kordon üst tarafta olan şey o da çok net bir şekilde görünüyor göbeğinden çıkaran şey kordon bacak arasındaki şey resmen pipi buna çok benzer benim de ultrasonum var benimki de oğlan hem kordonu hem pipisi ayrı ayrı çok net bir şekilde belli 😝
Gezgin_anne12 Ozgis1s benimde 13 haftalık erkeğe benzetti ama net değil 2 3 hafta sonrq gel dedi 16 da gidecektim sizin 16da bilememişler napym ya detaylıdan öğrenym artık 😬