Linaaaa562 Kızlar keseye göre cinsiyet bulabilen varsa bana da yardımcı olabıljr mı 7 haftalık görüntü
Evhamlikurabiyeanne Rkye0 tutar mi bilmem ama benim 8.hafta ultrasonunun aynisi kizim olacak insallah
Caglaeylul Rkye0 Yaa benim görüntüme nasıl benziyor cinsiyetini bazen çok merak ediyorum 🥰❤️🤭 bayramdan sonra ogrencez inşallah yorum yapabilen varmı kizlar
Evhamlikurabiyeanne Rkye0 ebrar diye biri var onun tahminleri tutuyor adini biliyorsaniz etiketleyin derim ben 🤭 @Ebrarabla_06 bu galiba degilse de bilen etiketlesin
Evhamlikurabiyeanne Ebrarabla_06 arkadasa tahmin yapiversen canım 🤣 kiz dimi benim kizin ultrasonu aynisiydi kiz demistin tahminin isabet okdu farkli postlara her attigimda kiz dedin farkli haftalarda bile sen bu isi biliyorsun🙈
Ebrarabla_06 Evhamlikurabiyeanne teşekkür ederim canım benim tabiki bakarım sen bu kadar güzel düşünceye sahip olman beni çok mutlu etti ❤🥰
Linaaaa562 Ebrarabla_06 canım rica etsem bana da bakarmısın 13 haftalık görüntü doktor erkek dedi ama belli olmaz dedi