meryemm_demir Arkadaşlar çamaşırımda toz pembe lekelenme gördüm 10+4 gebeyim ama geç gördüm daha önce gelmiş ve kurumuş ne zaman geldiğini bilmiyorum ama bir daha da gelmemiş korkmalımıyım sizce?
1850 meryemm_demir tekrar gelıp gelmemesını onemsemeyin hemen doktorunuza gıdın. Gelmesi lazım sızı. Haftanız cok küçük. Düşük riski olabılır
petitehatunn meryemm_demir telaş etme ama yine de acile bir git baksınlar içerde kanama var mı yok mu tedbir senden takdir Allahtan
meryemm_demir 1850 6. Haftada da kahverengi kanamam olmuştu şuan progestan ve pruloton iğne kullanıyorum kan sulandırıcı kullanıyorum ama bu pembe akıntının devamı yok bir kere gelmiş ve bir daha gelmedi rahimin büyümesiyle falan alakası olamaz mı 😕
1850 meryemm_demir bazen oluyor öyle ığne vurulurken bıle oluyor. Benım mesela ığne vurulurken bıle ara ara leke seklınde kanamam oldu.siz doktorunuza güvenin ne diyorsa dıkkat edin.
Hulyalp meryemm_demir 7. Hafta da benimde gelmisti canim ama benim gece 12 de geldi doktorum fitili kullan yat dedi. Ertesi gun rahim icinde kanama alani vardi yatak istirahati verdi. 1 hafta yattim valla belim ayrilmisti yatmaktan. Sen yine de aksatma git gorun devaminin gelip gelmemesi onemli degil icerde kanama alani var mi yok mu bu onemli.