merveanne
Bilgilendirme için yazıyorum kızlar.
36. Haftadayım şuan bu zamana kadar anasağlığından da devlet hastanesinden gebe okulu eğitimi aldım çok faydasını gördüm hem birsürü hamile arkadaşım oldu hemde Doğumla ilgili kaygılarım azaldı. Benimde ilk gebeliğim görüyorum burda ne zaman gitmeliyim hastaneye, ne götürmeliyim gibi yazılar görüyorum gerçekten çok bilgilendirme aldım okullardan. Şöyle bi avantajıda oldu anne dostu seçilen devlet hastanelerinden böyle bi eğitim aldığınızda belge vericekler bu belgeyle sancı odasınada Doğum anında da bir bayan refekatçi hakkı veriyorlar. Devletde Doğum yapacak olan ve tedirginlikleri olanlar bulundukları şehirde anne dostu olan bu eğitimi veren hastaneleri araştırsın.(İzmir için buca kadın doğum öyle ve Doğum odaları tek ve temiz benim içime sindi ) böyle hastaneler bebeğin anneyle birlikteliğini çok önemsiyor biberonu bile kabul etmiyorlar emzirmeniz için herşeyi yapıyorlarmış eğitimde herşey doğal olmasını ve anneyle Bebek birlikteliğinin önemli olduğunu savunuyorlar. Hatta benim gittiğim hastanede pilates saatleri bile var çokda rahatlattı. Devlet hastanelerinden bu kadar korkmayalım araştıralım ☺️ Özele gidenler de bence bu eğitimi almalı ki korkularımız azalsın☺️☺️ İnaşşlh yararlı olmuştur anlattıklarım hepimize hayırlı sağlıklı Kolay doğumlarrrrr😍