• Gebelik
  • Mide bulantısı yaşayanlar 😔

Kızlar mide bulantısına ne iyi geliyor yardımcı olurmusunuz kabus yaşıyorum resmen ya herşeyden tiskiniyorum ne mutfaga giresim var ne yemek yapasım 😔
    aysecam Onyzd adında bi ilaç var sadece o iyi geldi bana. Zencefil çayı vs çok iyi etki etmedi. Bu ilacı sabahları alıyorum bana 20 saat etki ediyor rahatlıyorum ama gene iştahım Yok bişey yiyemiyorum ama iyi geliyo. 50 tl gibi fiyatı var 10 adet.
      aysecam bir ayda 5 kilo verdim daha 8+3 üz. İple çekiyorum eski halime döneceğim günleri. Sen kaç haftalıksın canım?
        Meeemoom Teşekkür ederim gerçekten zor bi durum ama ilaçla değilde doğal yönden halletmek istiyorum zaten yeterince ilaç kullanıyorum 🙁
          Meeemoom benimki daha küçük ama şimdiden çok kötü mide bulantıları 6+4 üz
          aysecam bende çok denedim her şeyi denedim ama hiç bişey iyi gelmedi bana. Mecburen ilaç kullanıyorum 😒
            Meeemoom Allah yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza Almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻
            Miğde bulantım için doktorum bi ilaç yazmıştı bende onu kullandım 12+4 günlük hamileyim bi
            raz azaldı miğde bulantım çok kötü bişey hiç bişey yiyemiyorum
              Elif1212 Bende doktoruma söyleyeyim o zaman bakalım Teşekkür ederim