Yaprakdokumuseverr Suzann- bikaç gündür sancım oluyor onun dışında iyi bakalım uzun sürerse kontrole gidicem
Ygmraygn Suzann- çok şükürr yere düşeni alırken zorlanmalar ve geceleri kıpırtıdan uyuyamamalar basladı 🫶🏻
Ozlmcnn6 Suzann- bebiş iyi anne kötü 😂 30 . Haftayla mide bulantım arttı halsizlik sersemlik geldi konusurken nefes nefese kalıyorum bütğn gün yatma isteği var
Ozlmcnn6 Bebegim2024 bende de konusrken nefes nefes kalıyorum akşamları da içime sıkıntı gelio gibi nefes darlığım olmaya basladı
Suzann- Elku çok şükür ciddi bi problem yok klasik bütün hamilelerin yaşadıklarından biraz biraz var bende de😁
Suzann- Ozlmcnn6 şu olayı hiç sormayın ya banada oluyor bu aralar nedense sıkıntı basması stres nefes darlığı dua falan edince rahatlıyorum bence stresten , korkudan, hormonlardan oluyo
Memhulyamm Suzann- bi kaç gündür tüm vucüdum kaşınıyor 🥹 dua edin bana bu kaşıntı bitsin uyutmuyor artık beni
Suzann- Yaprakdokumuseverr bazen banada oluyor gaz sancısıda olabiliyormuş bebiş büyüdükçe sindirim zorlaşıyor biraz bağırsak mide birbirine giriyor hep😄
Suzann- Aysemm44 bende de bu haftalarda iştahsızlık var hemen tıkanıyorum sanah kahvaltım güzel bi gerisi azar azar hep