Semaela Selam kizlar İlk doğumda uterus atonini geçirip ,ikincide de geçiren yada geçirmeyen var mı lütfen yazalım ilk doğumda geçirdim Başına gelen var mi
Naz1234- Semaela merhabalar bende doğum yapalı 2 hafta oldu doğumda atoni geçirdim. Şuan hala kanamam devam ediyor sizin süreç nasıl ilerlemisti ne zaman düzelmiştiniz
Sumeyye1134 Semaela merhaba ben ilk doğumda atoni geçirdim 2 ay sonra tekrar doğum yapacağım korkuyorum siz doğum yaptınız mı
Aabb-33 Semaela merhaba benim de kanamalı olmustu doğumum ama doktor hiç bir açıklama yapmamisti atoni vs sizin nasıl olmuştu kanamaniz
Semaela Naz1234- İğneler ilaçlarla kendime geldim kan kaybetmekten aşırı güçsüz kalmıştım sonrasında şükür herhangi bir ağrım olup doktora gitmedim
Semaela Sumeyye1134 bende Kasım sonu yada aralık ayında yapacağım doktorum olmama şansinda var ona göre ilaç kullanırız dedi
Semaela Aabb-33 bebek alındıktan sonra rahim kendini salmış toparlanamamis o sırada kanama gerçekleşmiş normalde bebek çıktıktan sonra rahim kendi kasılır toparlanır dedi . O yüzden benimkini dikmek durumunda kalmış smdi hamileyim bu sefer tedbir olup ilaç vereceğim dedi kasilmam olması için
Aabb-33 Semaela ne zaman dogumunuz benim de az kaldı doguma doğum sonrası aşırı kanamam oldu kum torbası koydular masaj falan bir de kan vernislerdi
Semaela Aabb-33 Kasım sonu olacak inşallah benim de aynı şekilde kan takıldı sonrasında 10 gün boyunca bu iğne vuruldum aşırı zordu inşallah bu sefer bu şekilde olmaz çok güçsüz kaliyo insan sizin doğum ne zman
Aabb-33 Semaela benim doğumum oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım bu sefer içinizi rahat tütün sizin de sıkıntısı geçer insallah
Semaela Aabb-33 ayy çok sevindim hayırlı olsun inşallah bende sagsalim kavuşurum 🥰 içimi rahatlattiniz teşekkür ederim
EyvahAnneOluyorummm Semaela merhabalar doğum yaptınız mı acaba tekrar aynı durum yaşandı mi bende ilk doğumda yaşadım ve tekrar ameliyata alınıp rahme balon takıldı öyle kanama kontrol altına alındı şubatta dogimum var ve korkuyorum açıkçası tekrar aynı şeyleri yasar miyim diye