Baharsahiin Kızlar hafif hırıltısı var ve bide ara ara öksürüyor balgamlı gibi doktor zaditen verdi kullanmalı mıyım doğal yollarla eleştirebilme şansım var mıdır bir yandan da korkuyorum küçük bebek olduğu için ilerler ciğerlerine falan iner
snowglobe Baharsahiin buraya yazıp tavsiye istediğiniz için söylüyorum. Linç yemek istemiyorum çünkü. Ben olsam eğer çok bi şeyi yoksa zaten doktora bile götürmezdim. Kızım 2.5 yaşında daha hiç ilaç kullanmadık. Çok şükür. Ama ben böyle derim sizin bebe fenalaşır ben onu bilemem. Yani burası sormak için doğru yer değil. Kullanmayın dersem yada diyen biri çıkarsa ve sonuç olarak vebeğiniz daha çok hasta olursa ben yada diğer tavsiye eden kişi sizin bebe için hastane köşelerinde koşmayacak. Alternatif tıp her zaman iyi gelecek diye bi şey yok çünkü
Nesfur41 Baharsahiin Valla arkadaşımda böyle ihmal etti sadece anne sütü alan bebeğe ıhlamur mu içircen iyileştircen 2 hafta yoğunbakımda yattı entübenin ucundan döndü her yerini deldiler ve antibiyotikle iyileşti siz verin hanfendi ilacı her günde izotonik su aspiratörle burnunu temizleyin küçük el kadar buhar makinası var içine sadece serum suyu kullanarak günde bir kere hava verin
Baharsahiin snowglobe evet çok haklısınız benimde ikinci bebeğim ilkinde hiç antibiyotik kullanmadık bu denli hasta olmadı küçükken kararsız kaldım küçük olduğu için vermelimiyim diye