Zeyy04 Haftadayım 3 hafta sonrasına randevu aldım ☺️ bakalım merak ediyorum neler öğreneceğim 🙌 3500 lira gibi bir fiyatı var gittiğimiz hastanenin
Papatyaa38 Sudeakay ben onda yapdirdim kizimdada ona gitmisdim okadar naif iyi bir doktor ki zaten kendisi hasdane bashekimiymis çok sakin yavaş herşeyi açıklayıcı konusuo tüm detaylarını incelio bakmadığı yer kalmio bebekde kesinlikle tavsiye ederim
alparslan21 Arkadaşlar benim kendi doktorum 22. Haftada gittiğimde bir sıkıntı görmediğini ancak görürsem hastalarımı yönlendiriyorum dedi . Sizin sıkıntı olduğu için mi gidiyorsunuz
Acelyapova alparslan21 hayır sıkınti oldugu icin gitmedim ben bebegim aksine gayet saglikli ama normal ultrasonda bebegin kalbinin damarlarina beyine veya bobreklerine bakamiyor detayli ultrasonda bebegin kalp damarlarina kadar sayiyorlar bobrek bezlerine hatta beyincik beyin bunlara ozellikle bakiliyor diger tüm organlara mutlaka yapilmasi gereken bir test
ayanarta1 alparslan21 perinatoloji bölümüne genelde sıkıntı görülürse gönderirler ama detaylı ultrason anne isterse yaptırabilir bunu radyoloji uzmanlarıda çekiyor
Acelyapova Kesinlikle perinatoloji uzmanina yaptirmalisiniz radyoloji o kadar detayli bakmiyor ve bebegin organlarına bakan bolum zaten perinatoloji ben 20. Haftadamda yaptirdim istanbul gopta kadin sagligi merkezi halil aslana cok memnun kaldim
ayanarta1 Acelyapova organları sadece perinatoloji görse radyoloji uzmanlarına böyle bir yetki verilmezdi sanırım makina aynı makina zaten
Srfe01 Özel hastanede perinatoloji uzmanı profesör doktora randevu aldım 20 nisana bakalım ozamana 23 haftalık olacağız
Lisavera Meryoss konakta yaotrsana orda hem Uygun hemde gayet güzel bir hastane Erkan bey var öneririm
Yusufeymenimm ayanarta1 evet aynı şeyleri söyledi ilk gittiğin perinoyolojiydi bebeğimin kordonunda eksik damar olduğunu söylemişti ordan çıkıp radyoloji uzamanına gittim oda aynı şeyleri söylemişti
CereenCkr Mahmut Güngör e cektirmistim ben Bakırköy de yeri 2.800 ödedik. Çok memnun kaldık çok ilgiliydi
Birsenminik Sudeakay bende ona gitmiştim çok memnunum bunda da gitmeyi düşünüyorum Allah kısmet ederse
Acelyapova ayanarta1 o zaman perinatoloji diye bir bolum olmazdi hanimefendi kadin dogum doktoruna sorun hangisini yaptirmaniz gerektigini o size zaten soyleyecektir ben cocugunuz icin konusuyorum en guvenilir bolumde yapilmasi en mantiklisi ayrica ayni cihaz degil
Aseliimmm ayanarta1 Doktorumun yönlendirmesiyle radyoloji uzmanına çektirdim bana kalsa perinatoloji uzmanı daha iyi bu konuda daha yetkiye sahip Bursada yaşadığım için tomokayda yaptırdım 2.500 ödedim
ayanarta1 Aseliimmm perinatoloji adı üstünde riskli gebelik bölümü risk yoksa neden oraya gidilsin riskleri tedavi etsin takip etsin diye bu makina yetkisini ona vermişler aynı şeyi yapıyor olmasalardı radyolji uzmanına da bu yetki verilmezdi diye düşünüyorum bunu anlayamıyorum bir türlü
Aseliimmm ayanarta1 Benim ilk gebeliğimde doktorum risk olmamasına rağmen o bölüme yönlendirdi her doktorun bakışı açısı farklı zaten ikiside aynı şeyi yapıyor ama benim yetki dediğim şudur radyoloji uzmanı kadın doğum doktoruna bırakıyor son kararı onun yetkisi üzerine ama perinatoloji uzamanlarında o yok ve bana daha detaylı bakıyor gibi geliyor perinatoloji vs vs daha iyi yani