Yadis Suhedaklync61 bende kas ağrıları sık sık yaşanıyor rahim ağrımda var bacak arasında ağrıyı çok hissediyorum nefes kesilmem oluyordu bazen sol tarafıma yatıyorum doktor sol tarafına yat kadanı daha yüksekte tut demişti öyle yapıyorum geçti benim
Suhedaklync61 Yadis şimdi benimde geçti o zamanlar beterdim ama ama bacak ağrım hala devam ediyor sol bacağım ağrıyor.. ben bunların hepsini kiloya yoruyorum kilomuz az olsaydı belki daha hafif geçerdi..
Yadis Suhedaklync61 hiç öyle düşünmeyin lütfen kilo etkili evet ama çok zayıf hamile bir arkadaşım var onda da çok sık oluyor tamamen magnezyum eksikliği ile alakalı onda ki ağrılar bende yaşanandan daha sık 32. Haftada 55 kilo arkadaşım
Suhedaklync61 Yadis kolay bişey değil yaşadığımız Allah yardımcımız olsun 🌺 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Esinbora Yadis önemli olan o zaten bebisinde bir şey yoksa Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥰
Ulku0225- Hanımlar diyetisyen desteği alanlar ana ve ara öğünlerden bahsedebilir mi ? Benimde kilo alımım çok hızlandı