Gratel Göğüs hassasiyeti yaşıyorum yumurtlamadan 5 gün geçti. Sizlerdeki göğüs hassasiyeti nasıldı? Göğüs ucum değil ama göğsümün üst tarafları süt kanallarının olduğu yerlerde çok hassasiyet var bir de kalça kemiklerim ağrıyor gebelik olabilir mi ?
Kubraakgn0 Gratel Benim bel ve kalça ağrısı öğrenmeden önce başlamıştı ama gögüs hassasiyeti daha bu haftalarda anca var oda uçlarında 8 haftalık olduk bu arada 7. Haftadan beri filan var
Meltembkts Karamell Gratel evet benim de öğrenmeden önce goguslerim acayip ağrıyordu gogus kenarları ve üst tarafında damarlarım çekiliyordu sanki 8 haftaligim şu an hala hassasiyet devam ediyor. Bel ağrısı ve kasik ağrısı vardı hala var olabilme ihtimali var tabi belki adet belirtisi de olabilir.
Minikaam-60 Gratel göğüs hassasiyetti erken başlamıştı normalde adete 3 4 gun kala baslardi ama hamilelikte baya erkendi ondan anlamastim
Lina_alya_aras Gratel belirtiler hemen olmaz göğüs hassasiyeti adet belirtisi olarak da görülebilir stres yapmayın
mavi2904 Kubraakgn0 benimde kalça kemiklerim ağrıyor adetime 3 gün varken pembe akıntım oldu adet olucam sandım ama 2 gün gecikmem var şu an hamile olabilirmiyim acaba
Kubraakgn0 Tgcmr 5+5 de keseyi gördük 6+7 de hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk beta 47.500 filandı
Minikaam-60 Gratel adete 2 gun kala kan cerin cikar betada ben 6 gun kala 3.5 ile ogrendim sonradan yukseldi zamanla
Gratel Kalça yanlarım spor yapmışımda ham ağrısı gibi çok tuhaf daha önce hiç yaşamadığım bir ağrı durduk yere
Gratel Göğüs üstlerim aşırı hassas test yaptım ama çıkmadı adetime daha 10 gün var nerden baksan, hamile olduğumu çok hissediyorum umarım yanılmam
Sergul1425 Gratel bnm de yumurtalama 20 21 martta değerlendirdim göğüslerim de baya ağrıyor yürürken özellikle ilk oğlum da hatırlamıyorum ama yakın zamanda 2 düşük yaşadım onlarda da böyle ağrı vardı bugün kontrol e gittim kadın doğum a dedi gebelik olsa bile suan göremem kan verdim 0.100 çıktı bu değer pozitif e de dönebilir adeti bekleyelim dedi 3 Nisan adet tarihim
Gratel Sergul1425 yumurtlama tarihlerimiz aynıymış ben de merakla bekliyorum her sabah erken gebelik testi yapacağım ben de bugün yaptım çıkmadı
Sergul1425 Gratel bnce her gün yapma adet i bekle hayal kırıklığına uğrama sonra bn gecikme olursa gidecm