lLavinia kuzum benim gibi daha öncesinden düşük geçirmemişsen ya da böyle korkuların yoksa kesinlikle büyük eşyalardan ve bakım ürünlerinden başlamalısın 🥹 ben bebişten hemen önce bir düşük geçirdim bu yüzden eşim benden daha çok korkuyordu ya bir şey olursa diye keşke böyle korkularımız olmasaydı 🥰 şahsen ben 2023 Ekim ayı gibiydi şok marketlere bebekonfor’un ahşap oyuncaklı ana kucağı (Pinterest model) 600₺ asansörlü, ahşap anne yanı beşiği 60×120 (Pinterest model) 1600 ₺ montessori kitaplık,askılık vs gelmişti 300 ₺ gibi uygun fiyatlara, banyo seti vardı bimde 300-400 ₺ civarında açıkçası bana kalsa hepsini alırdım. E-bebek’te travel pusetli bebek arabası 3500 ₺ mi neydi mesela şimdi fiyatı hem 2 kat arttı hemde stoklarda genel olarak yok.
Kendime gelirsek ben yine de eşimi ve ailemi dinlemedim çünkü çok heyecanlıydım 🥰 unisex olarak zıbınlar, ağız mendilleri, müslin örtüler, kundak, battaniye, bornoz, çorap, patik, birkaç tane tulum, emzik, biberon, dişlik, birkaç tane oyuncak, bebek yorganı, yastığı, nevresim takımı aldım 🤭🫣