seymaa7 Normalde doğum başladığında suya koyun diyorlar doğum kolay geçsin diye rahimi açıyormuş ama doğum belirtisi olmadan suya koysak açılma yapar mı yada doğumu başlatır mı bilginiz var mı
Adenala seymaa7 Hayır sancılarınız başlayınca açılma 1 cm bile olsa suya atın duaları okuyun o çiçek gibi açılıyor zaten bir belirti olmadan bir işe yaramıyor ( gelinlerimize bu şekilde kullandık kuzenlerime vs )
Seysey61 seymaa7 merhaba bende şuan bu sorunun cevabını arıyorum açılmam ya da sancım yok şimdi koysam işe yarar mı siz yaptınız mı
Adenala seymaa7 İnanarak okunması lazım ama unutmayın 🙃 hayırlı su gibi doğum dilerim dua edeceğim size 🙏
seymaa7 Adenala son olarak bir şey sorabilir miyimm birazdan suya koyacağım ama açılmam ilerler ilerlemez bilmiyorum ne kadar suda tutmam gerekiyor acaba
Adenala seymaa7 Yani şöyle hastaneye gidene kadar kalsın doğumdan sonra almanız gerekiyor sudan yanınızda götürürsünüz tam açılma olup bebek doğduktan sonra eşiniz alsın içinden otu sonra o kapandıkça rahim toparlanıp kapanıyor vajina mı diyeyim o şekilde
Gmzgkck_ Aa ozaman bende koyayım 2 3cm de benim var acikligim hadi bakalım hangimiz doğuracağız önce inşallah ise yarar
Gmzgkck_ Annem kizdi bana ama gizli gizli yapicam cocugu zorla çıkaracak resmen yerinden diyor bırak zamanı geldiğinde o doğar diyor ama bizimkinin hiç niyeti yok 39a girdik resmen
Adenala Gmzgkck_ Kız zorla nasıl çıkacak zaten sancın başlayınca mecbur açılman olacak bu açılmayı hızlandıracak 😅
seymaa7 Gmzgkck_ benim annem de kızıyor duyurmadım😂Birde bir şey yazacağınız zaman alıntılayarak yazar mısınız lütfen diğer türlü yazdığınızda bildirim gelmiyor🥰
Gmzgkck_ YldrmNUR inşallah nasip olursa paylaşırım post sahibi arkadaşta öncelik suanlik ben yarin aksam yapabileceğim 😀