Limonlukekkk Neler yapıyorsunuz kızlar 4 aylık hamileyim karnıma bişiler sürmeye başlamalı mıyım siz neler kullanıyorsunuz hakiki kantaron yağı var elimde onu kullansam olur mu
Deletedmom_88 Limonlukekkk Lierac kullanabilirsiniz, başka çatlak önleyici yağlar da var . Hamilelerin kantaron yağı kullanmasını pek önermiyorlar
Adenala Limonlukekkk Bebek yağı vücut nemlendirici kullandım ben zaten önemli olan nemli tutmakmış ama sağ tarafımda küçük bir çatlağım olmuş genetik bence
Semyil Limonlukekkk vazelini önerdi doktorum. Benim annem kuzenlerim ablam hamileliğinde kullandı bir tane çatlakları yok. Bende 4.aya girecem şimdiden kullanmaya başladım yağlı bi yapısı olduğu için uzun süreli nemli kalıyor destek olarakta lierac kullanmayı düşünüyorum
lidyamom Limonlukekkk Bio oil var trendyoldan aldım pembe kutulu ondan memnunum yağlı his bırakmıyor kıyafete de geçmiyor yorumlara baktım epey kullanan olmuş
Semyil Laydyg valla canım normal vazelin işte ben kakaolusunu almıştım güzel kokuyor diye 😅 heryerde satılıyor