Zehracnr Kızlar dün ilişkimiz oldu sabah 6 buçukta kanamam geldi kıpkırmızı progestan verdiler ama devam etti şuan yatiyrm hastanede benim gibi olan gebeliği devam eden varmı birde bebgim asagidyamis biraz yani plesantasi rahime yakinmis
Slcnnnn-04 Zehracnr Benimde 14.haftada kanama olmuştu plesenta aşağıdaymış zamanla yukarı çıkar bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koyup uzan bi kaç haftaya çıkar yukarıya 🌸
sariniz13 Zehracnr bende az önce tuvalete gittim kanama gördüm ilk kez 26.haftamdayım doktora gitmeliyim bilmiyorum cinsel ilişki falan yaşamadım
eminece93 Zehracnr benimde 15 haftalik olacak plesenta asagida diye ilişkiyi 12.haftada yasakladilar kanama olurmuş
sariniz13 Zehracnr evet gittim zar zor erken doğum olabilir dedi doktor iğne vurdu ve bebeğin eşi rahime çok yakın dedi birde serviksim kısalmış o da erken doğum belirtisiymiş
sariniz13 Zehracnr evet gittim zar zor erken doğum olabilir dedi doktor iğne vurdu ve bebeğin eşi rahime çok yakın dedi birde serviksim kısalmış o da erken doğum belirtisiymiş
sariniz13 Zehracnr teşekkür ederim canım salı günü kontrole gideceğim aynı şekilde devam ederse doğumu geciktirmeye çalışacaklar
sariniz13 Teacherblue şuan 4.4 mm olmuş yani ultrason cihazıyla baktı kapalı olması gerekn yerde açık bi duvar var
sariniz13 Teacherblue selam kontrolüm de çok şükür riski atlatmışım ama bir hafta on gün hem dinlenmem lazım hemde ilişkiden uzak durmam lazım sonrasında rutine dönebilirsin dedi
Teacherblue sariniz13 hadi onunla geçmiş olsun 🙏🙏 çok şükür dikkat et kendine moralini de yüksek tut. Bol bol dinlen 💚