Anonim16 1 hafta önce lazerle anal operasyon geçirdim. Tuvaletten sonra çok ağrım oluyor. Kesinlikle kabız olmamalıyım gün içerisinde bol su tüketiyorum haliyle oruç tutamıyorum çok üzülüyorum. Sorum şu iftar sahur arası bol su içsem kabız olur muyum acaba
Cennet-polat Anonim16 katı beslenmeyim kayısı hoşafı tarçın li şu için ekmekten uzak durmaya çalışın Allah’ın izniyle kabız olmazsiniz insAllah geçmiş olsun
Beybitooo Anonim16 kuru kayısı ve gün kurusu harika oluyor günde 5 6 tane tüketin asla kabız olmuyorsunuz ben öyle kurtuldum
Anonim16 Adenala öyle yapıyorum ona 3 gün önce kabız oldum ölüm gibi bi ağrı çektim dikkat ediyorum şimdi iyiyim ama korkuyorum ya yine olursa diye
Cennet-polat Anonim16 ya ben şimdi sizi etkilemek istemiyorum bir deneyin isterseniz bende işe yarıyor şahsen özellikle bir kabuk tarçın biraz suda kaynatıyordum çoğaltıp sürekli içiyordum tabi hamile değilseniz bunu rahatlıkla yapabilirsiniz şimdi sizin amaliyatlik bir durumunuzda olduğu için ben nedesem yanlış olabilir kabızlık önleyici bir surupda yazdırabilirsiniz sağlık ocağından bence iylesene kadar sizin içinde iyi olabilir
Sermec27 Anonim16 ben 30 haftalık hamileyken hemoroid ameliyatı olmuştum doktor bana magnezi calsine diye bir ilaç vermişti kabız olmayayım diye