Dilaraymss Kızlar ellerimde ve ayaklarımda şişlik ödem yok ama yüzüm yanaklarım şişti normal mi 23 haftamdayım 9 kilo almışım
Lavinya21 Dilaraymss ay bende 26+4 haftamdayim yüzüm özellikle burnum bir büyümüş anlatamam ağlanacak halime gülüyorum resmen😂😂
RES Lavinya21 ay ben de 26 . Sabaahları benim de burnum şiş oluyo ya. Ama sonra iniyo. Buzlu suyla yıkamak faydalı olabiliiiir
Lavinya21 RES sabahları uyanınca aynaya bakasim bile yok zaten yüzümde sadece burnumu görüyorum nerdeyse psikolojim tavan😂
RES Lavinya21 bazen öyle ciidden insanın tadı kaçıyor :D Ama tabiki yüzde aşırı şişkinlik, ayaklarda şişkinlik sıkımtılı bi durum. Öyle olursa direk doktor
Lavinya21 RES doktor hamilelikte ödem olabiliyor tuzu azalt demişti ama tam tersi ben aşırı tuz tüketiyorum ya sürekli salatalık yeşillik tuzlayıp yemek istiyorum
RES Lavinya21 o zaman su tüketimini arttırman lazım :( bi de arada bi kabak yemeği vs yap. O da su içerikli ya güzel ödem atarr
Lavinya21 RES su çok tüketmiyorum ya bu yüzden enfeksiyonla baş edemiyorum zaten aşırı renkte akıntım oluyor su çok içmem gerekiyor ama içemiyorum
Lavinya21 RES bilmiyorum yaa içemiyorum şişiyorum sürekli idrara gidip gelmekten yoruldum artk 10 bardak ayran içerim ama sadece su içemiyorum ya