Tprkgmze Aman cin takvimimi dersin karın şekli mi dersin yüzük testi mi dersin ne varsa arkadaşlar hepsi yalan çıktı bende kız diye gösterilen bulgular oğlusum olduğu gerçeği 17 haftada çürüttü siz siz olun bel bağlamayın 😅
Dnmzzeda Tprkgmze Bende öyle 😂😂 bütün hurafeler erkekti kızım olacak 😂 hala karnım bile erkek benim gibi
cgnduru Tprkgmze hiçbiri kesin değil zaten herkesin farklıdır vücudu belirtileri 🤣 nun teorisine bakmismiydin
lidyamom Tprkgmze Benimde karın şeklime bakan erkek diyor halâ yüzük çin takvimi buraya attığım nub fotoğraf vs erkek gibiydi ama kızım oluyor 😀
Mesen Bende hepsini yaptım bi kız bir erkek diye devam etti şuana kadar 17+4 de kesin erkek diye noktaladik😂
cgnduru Tprkgmze yanlış yazmışım nub teorisi diyecektim 🤣🤣 neyse öğrenmişsin bende inşallah 2 gün sonra ogrenecegim ❤️🐣
cgnduru Tprkgmze bebeğin ultrason fotografinda çıkıntı varya eğer dikse erkek yataysa kızmış 🤣Google yaz bak nub teorisi orada daha açık gorselle gosteriyor 🤣
lena1234 Eğitimde bile doğru yanlış testleri en düşük güvenirlşk olandır çünkü yüzde 50 çok yüksek ihtimal 😂 o yüzden genelde yüzde 50 tuttuğu için yarı yarıya tahmin doğru çıkıyor. 100 kişiye sorsak en az 50si dorğu bilir dkkdk