Bir_nazenin01 Merhaba hanımlar 11+4 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu bir hafta önce kürtaj oldum yarın ilk kontrolum var muayene nasıl oluyor acaba bir de doktor çift rahim veya perde den şüphelendi tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi
Patito__ Bir_nazenin01 rahim filmi cektir cnm bnlr muayenede kesin teshis edilcek seyler degil. Muayene dedigin normal vajinal bir muayene yani oncekiler gbi, rahim filmi baska birsey
Evhamlikurabiyeanne Ben 9+4 te kürtaj olmustum sonraki muayene karindan oldu parca kalmis mi diye bakti rahim temiz gözüküyor hazir hissettiginizde cinsellik yasayabilirsiniz rahim toparlanmis ama 3 ay korunun dedi o kadar alttan muayene falan yapmadı
Patito__ Bir_nazenin01 evet cocuk icin baslayacagin ay cektir cnm adetten hemen sonra yumrtlamadn once çektirmelisin
Patito__ Bir_nazenin01 bu arada uc ay beklicen zaten kan pihtilasma testinide yaptir derim onlem olsun o da bir iki ayda cikior zaten
Bir_nazenin01 Patito__ o testi de yaptıracağım büyük ihtimalle çünkü ablam da pıhtı sorunu vardı ortaya çıkana kadar 2 düşük yaşadı çok sağolun 🤲🏻
Patito__ Bir_nazenin01 o zaman kesin yaptirin cunku kan pihtilasma zaten genetik bir olay anne baba geninden geliyor İnsallah tez vakitte saglikla nasip etsin Rabb’im size, bana ve isteyen herkese aminnnn