Gizem1504 Selam kızlar 5 yıl aradan sonra tekrar üye oldum 3 güm gecikti adetim erken gebelik vardı sabah ilk idrarımla yapmadım unutmuşum o detayı silik görüyorum sabah kan vereceğim hayırlısı olır inşallah
Nezahatozen 2019da doğum yaptım şimdi tekrar bende hamileyim Rabbım sağlıkla kucağımıza alalım insallah daha cook yeni minik bebek var kan verin isterseniz hayırlı olsun
Beyzz6 Hayırlı sonuç alalım inşallah bende silik çizgi ile öğrendim 2018 de doğum yapmıştım yarın kan vereceğim. Belirtiniz var mı
Gizem1504 Beyzz6 aşırı kasık ve bel ağrım birde akıntım vardı 3 gün geçimce yaptım sizinde silik benm gibi kanda net sonuç alırız inşallah
Filizcim_56 Beyzz6 hamilesinizzz benimde ilk testim böyle 2. Çizgi baya silik cıkmıstı 3.4 testimde emin oldum
Beyzz6 Gizem1504 benimde bugün başladı kasık ağrılarım göğüs hassasiyetim varla yok arasında akıntım da var ama korkuyorum dua edelim birbirimize olur mu 🥹 yarında inşallah hayırlı sonuç alalım
Hazalgunaydin Beyzz6 benimde bu şekilde dün kan testi verdim beta hcg değerim 26.9 var mı yok öu anlayamadım 🥺
Beyzz6 Gizem1504 yok 2021 Ocak ayından beri korunmuyoruz ne yazıkki 2 dış gebelik yaşadım ondan dolayı endişeliyim
Filizcim_56 Gizem1504 evet verdim 2 saat sorna sonucum cıktı doktor pozitif dedi şuan 6+5 hamileyim canım
Filizcim_56 Gizem1504 teşekkür ederim canım hepimiz inşallah sağlıklı alalım kucağımıza Buda ilk testim